Ik zoek een arts
Zoek op naam
Zoek op omgeving
Zoek op vakrichtingen
Zoek op werkgroepen

AVIG-(ere)lid ontwikkelt effectief psoriasis geneesmiddel.

15-08-2016


Samen met apotheker Durlinger-van Mierlo-Hout ontwikkelde voormalig huisarts Leendert Kunst Psorinovo. Tot zijn teleurstelling waren veel dermatologen sceptisch over dit psoriasis middel. De positieve uitlatingen van prof.dr. Peter van de Kerkhof tijdens de laatste Wereld Psoriasis Dag geven hem nieuwe hoop.

In het tijdschrift van de Nederlandse Psoriasisvereniging van augustus 2016 is het interview met Leendert Kunst te lezen:

 

Door naar actueel nieuws
Door naar nieuws voor artsen
Terug naar startpagina

Kwaliteitseisen Avig

AVIG artsen die registerlid zijn, werken volgens strikte eisen op het gebied van kwaliteit, opleiding, klachtregeling en tuchtrecht. De KNMG- gedragsregels voor artsen zijn onderdeel van het AVIG-kwaliteitsreglement. 

Consulten van AVIG artsen komen in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraars als dit vermeld is in de polisvoorwaarden van de aanvullende verzekering (klik hier). Registerleden van AVIG zijn artsen of tandartsen met een vermelding in het BIG-register. Daarnaast hebben zij een opleiding gevolgd aan één van de door AVIG geaccrediteerde opleidingsinstituten of een aantoonbaar vergelijkbare opleiding.

Lees meer

Veelgestelde vragen