Welkom op het artsendeel van AVIG

De gemeenschappelijke visie van de leden van de AVIG is het ondersteunen en stimuleren van het individuele zelfherstellend vermogen van de patiënt, met behulp van veilige, natuurlijke methodes en middelen, volgens de regels van Evidence Based Medicine, met een open oog voor alle vormen van conventionele en niet-conventionele geneeskunde. Als artsen onderschrijven de AVIG-leden de gedragsregels van de KNMG.

AVIG staat voor bevordering van integrale geneeskunde en de wetenschappelijke ontwikkeling daarvan. Artsen en tandartsen die zich willen verdiepen in integrale geneeskunde, die deze een warm hart toedragen, integrale geneeskunde willen toepassen in de praktijk en/of wetenschappelijk onderzoek willen doen, zijn van harte welkom bij de AVIG.

De AVIG is een nieuwe vereniging voor artsen, tandartsen, huisartsen en specialisten die zich verdiept hebben in vakrichtingen als voor homeopathische geneeskunde, natuurgeneeskunde, biofysische geneeskunde en neuraal- en regulatietherapie. Alle artsen die lid zijn van de AVIG zijn regulier opgeleid, BIG-geregistreerd en een deel van hen is (ook) medisch specialist.

Inloggen Avig leden
Inloggegevens vergeten?
Wachtwoord vergeten
Inloggen?
Twitter

Agenda

 1. 3 november 2017
  Symposium 'Evidence based...

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuws wetenschappelijk onderzoek

Ik zoek informatie over
 1. Hahn Meta-analyses Homeopathy

  Onafhankelijke wetenschapper Prof Robert Hahn bespreekt de belangrijkste wetenschappelijke onderzoeken en verklaart daarmee de... Meer lezen
 2. Bewijs voor homeopathie doet niet onder voor dat van regulier

  Frans Kusse, Lex Rutten, Ton Nicolai, Jan Sol en Martien Brands Download het artikel uit tijdschrift voor integrale... Meer lezen

Lid worden?

Dit zijn de voordelen:

 • intercollegiale uitwisseling
 • belangenbehartiging
Ik word lid